PCOS Akademija

Edinstven in celosten pristop k obvladovanju sindroma policističnih jajčnikov.

Prijave se bodo odprle že zelo kmalu. Želiš biti seznanjena med prvimi?

PCOS Akademija

Edinstven in celosten pristop k obvladovanju sindroma policističnih jajčnikov.

Prijave se bodo odprle že zelo kmalu. Želiš biti seznanjena med prvimi?

Ti nisi tvoj PCOS

Hej! Veva, da na drugi strani tavaš v nevednosti, se sprašuješ kaj je narobe s teboj in hlastaš za informacijami, s katerimi se želiš opremiti v boju proti:

Zmedena si in utrujena od nasvetov kot so:

ki te porinejo v kot in prisilijo da vse stvari varno potisneš v eno škatlico, zapakiraš in o tem ne govoriš, ker ni fajn.
Čas je, da nehaš razmišljati o tem, kako je življenje s PCOS kompliciran gordijski vozel, ki te vleče nazaj in onemogoča, da bi zadihala življenje s polnimi pljuči.

Dejstvo je, da lahko s pravilno prehrano, vadbo in spremembami življenjskega sloga močno izboljšaš simptome PCOS-a, brez da podležeš roller coaster-ju restrikcij in zbiješ svojo samozavest na nulo.

Stopi korak naprej in začni pisati novo zgodbo.

Veva, da si na misiji iskanja oprijemljivih informacij, utrujena od googlanja za »najboljšimi« (od)rešitvami, ki te na koncu pustijo zmedeno in nič kaj bližje življenju, ki si ga želiš.

Zavedava se pa tudi, da je le celosten pristop tisti, ki je uspešen pri reševanju simptomov PCOS. Ampak, zato je potrebno en kup strokovnjakov. Kje za vraga jih najdeš? Ah, a imaš sploh čas in denarja stopiti do vsakega posebej?

Predstavljaj si, da imaš na enem mestu na dosegu roke zbrane zaupanja vredne strokovnjake, ki jim lahko postaviš vsakršno vprašanje.
Točno to bo PCOS akademija.
S pomočjo strokovnjakov, ki so tukaj samo zate, boš:

Zdaj imaš priložnost, da z znanjem, ki ga boš dobila na PCOS akademiji vzameš vajeti v svoje roke.

Če ne želiš zamuditi te priložnosti, se prijavi na čakalno listo. Tukaj si boš med prvimi zagotovila mesto v akademiji in ob prijavi bila deležna še dodatnih ugodnosti.

Predstavljava ti
PCOS Akademijo

PCOS akademija obravnava celoten spekter fizičnih, čustvenih, duševnih, socialnih in okoljskih vplivov, ki lahko prizadanejo zdravje žensk. Uporablja prilagojene strategije, ki upoštevajo njeno edinstveno stanje, potrebe in okoliščine. Uporablja najprimernejše pristope iz različnih disciplin ter tako pomaga ženskam, da ponovno pridobijo samozavest in ohranijo optimalno zdravje.

PCOS Akademija
Postavlja Žensko V Središče
Akademija je zasnovana
z mislijo NATE,
za TVOJE potrebe.
Akademija je zasnovana z mislijo NATE, za TVOJE potrebe.
Z drugimi besedami, akademija:
Cilji akademije

01

Ozaveščanje

Dvigniti ozaveščenost o PCOS, njegovih morebitnih posledicah, uporabnih in korektnih rešitvah

02

Izobraževanje

Izobraževalne vsebine s celostnim in interdisciplinarnim pristopom

03

Skupnost

Z akademijo želiva, ne samo, da dobiš relevantne informacije, temveč tudi skupnost žensk, ki se soočajo s podobnimi težavami

04

Varen pristan

Varen prostor, kjer boš lahko delila svoje izkušnje in dobila podporo od drugih, ki razumejo kaj doživljaš

Hey, naj se ti predstaviva

SIMONA FABJAN

Nekdanja profesionalna odbojkarica na mivki, zdaj pa prehranska terapevtka. Pomagam predvsem ljudem z bolezenskimi stanji na poti do njihovega celostnega zdravja in športnikom pri uresničevanju njihovih športnih ciljev.

URŠKA ROJKO

Osebna trenerka specializirana za vadbo žensk in prehranska svetovalka. Pri svojem delu upoštevam žensko, njeno zgodbo in edinstveno telo. Povežem ga s svojim znanjem, gibanjem in tako ženskam pomagam v sebi odkriti skriti potencial, s pomočjo katerega ne samo preoblikujejo svoje telo, temveč tudi svoje življenje.

Če bereš med vrsticami, si lahko razbrala, da nimava v mislih “klasičnega tečaja”, a si?
Midve sva se lotili stvari čisto po svoje in komaj čakava, da boš del ekipe tudi ti.

Si že ugotovila kaj poganja tvoje simptome PCOS-a?

To spletno mesto uporablja piškotke.

Piškotke uporabljamo, da bi izboljšali uporabniško izkušnjo. Z uporabo spletnega mesta soglašate, da jih lahko uporabljamo. Preberi več.